Pàgines

17 de febr. 2014

Magdalenes casolanes

Avui vos duc una recepta molt especial. Ja feia estona que cercava una bona recepta de magdalenes, però magdalenes que tenguessin el gust de magdalenes de veritat, de les de tota la vida. No fa gaire vaig topar amb una recepta anomenada "Magdalenas caseras, una receta infalible", així que amb aquest nom les havia de tastar

IMG_1098

Aquesta recepta és de na Ivana del bloc Cupcakes a diario (pegau-li una ullada! és molt bo!) i és especial perquè és la recepta que ha fet el seu pare tota la vida. I sí, tenen gust a magdalenes de tota la vida, són ideals per berenar el matí o l'horabaixa.

A més a més, als pocs dies va publicar un sorteig molt original! Vol que li enviem fotos amb la seva recepta de magdalenes i amb elles podrà fer un collage! Aquesta idea és molt xula, així que ja que he fet les seves magdalenes, li enviaré fotos d'elles i a més la compartiré aquí amb voltros per si qualcú més s'anima. Per cert, sorteja un lot de 8 motllos imprescindibles!

IMG_1102

Aquí teniu la recepta!

INGREDIENTS (a mi em varen sortir 8 magdalenes, a ella 9).
160gr de farina (normal o de rebosteria).
1 culleradeta de llevat químic en pols.
1 pessic de sal.
2 ous L.
120gr de sucre.
30ml de suc de taronja natural.
30ml de llet sencera.
120gr d'oli d'oliva.
1 culleradeta de ratlladura de taronja ecològica.


COM HO FEIM?

1. Tamisam la farina amb el llevat químic i la sal i ho deixam en un bol a part.
2. En un altre bol batem els ous. 
3. Afegim el sucre, el suc de taronja i la llet i ho mesclam a velocitat mitja fins que estigui tot ben incorporat.
4. Incorporam l'oli a poc a poc i seguim batent a velocitat mitja-baixa.
5. Sense aturar de mesclar afegim la farina molt lentament.
6. Un pic estigui ben mesclat incorporam la ratlladura de la pell de la taronja i tornam a mesclar bé.
7. Tapam el bol amb paper film i ho durem a la gelera durant 1 o 2 hores.
8. Preencalentim el form a 200º.
9. Ficam la mescla dins càpsules i les omplim nomes uns 3/4.
10. Abans de ficar-les dins els forn les cobrirem amb un poc de sucre.
11. Les enfornam uns 14-15 minuts aproximadament. (dependrà del forn, les meves em varen quedar un poquet crues, haguessin necessitat un parell de minuts més).
12. En estar enfornades les treurem i les deixarem refredar damunt una reixeta.

I... llestes per menjar!!

IMG_1099

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada