Pàgines

5 de maig 2014

Mini Bundt Cakes de llimona

Avui vos tornam a dur un Bundt Cake, en aquest cas és de llimona.

Lemon Bundt Cake

A ca nostra tenim un llimoner i enguany ens ha fet bastantes llimones, així que havíem de fer qualque cosa amb elles. Vaig començar a cercar receptes i quan vaig veure aquesta al bloc de Tu eres el chef vaig pensar en uns motllos que feia estona que havia comprat i encara no els havia utilitzat. Així que era el moment d'estrenar-los!

Com em sol passar darrerament, només he fet la meitat de la recepta original, que està pensada per a un motllo de Bundt Cake gros, però així mateix m'han sortit 6 mini Bundt Cakes i 6 magdalenes (perquè vos faceu una idea els Bundt Cakes eren de la mida d'una magdalena més o manco). Si voleu saber més sobre els Bundt Cakes podeu mirar l'entrada del Bundt Cake de vainilla i nata.

PicMonkey Collage

Si no teniu motllos d'aquests sempre podeu fer la recepta dins un motllo normal. Com vos he dit, jo vaig ficar un poc de massa dins càpsules de magdalena i varen sortir molt bé, encara que hem de pensar que són molt més denses que les nostres magdalenes.

INGREDIENTS (surten 12 bundt cakes de la mida d'una magdalena).
Recepta original del bloc: Tu eres el chef
- 110gr de mantega.
- 240gr de sucre.
- 2 ous grossos.
- 225gr de farina normal, fluixa o de rebosteria.
- 3/4 d'una culleradeta de llevat químic.
- 1 pessic de sal.
- 125ml de llet.
- la pell d'una llimona ratllada i el suc (la meva llimona era petita però tenia molt de gust i aroma, si trobau en podeu posar més).

COM HO FEIM?
  1. Encalentim el forn a 180º.
  2. Si utilitzam un motllo de metall l'untarem amb mantega i l'enfarinarem per evitar que se'ns aferri.
  3. Mesclam tots els ingredients secs (la farina, el llevat i la sal) i ho reservarem.
  4. Batem la mantega amb el sucre fins que tenguem una pasta blanquinosa.
  5. Afegim els ous un a un mentres mesclam bé.
  6. Ara afegirem la ratlladura de llimona i el suc.
  7. Un pic ho tenguem tot ben integrat anirem afegint un poc de llet, un poc de farina... i així un parell de pics fins acabar amb la farina.
  8. Avocam la pasta dins el motllo triat. Si ho feis dins un motllo per a Bundt Cakes heu de fer que la pasta entri per tots els racons. Podeu pegar copets, fer giros amb el motllo, etc.
  9. Enfornarem a 180º durant uns 30-35 minuts o fins que els piquem amb un escuradents i surti net. Pensau que si ho feis dins un motllo gros haurà d'estar més estona dins el forn).
  10. Ho treim del forn i deixam refredar 10 minuts (això és necessari perquè ens quedi la forma del motllo). Quan passin aquests 10 minuts els podem treure dels motllos i ho deixarem refredar damunt una reixeta.
  11. Si voleu podeu escampar un poc de sucre en pols per damunt.
Lemon Bundt CakeDesprés de veure lo bona que és i lo bé que ha sortit la recepta se m'ocorren moltes idees per fer amb aquest tipus de coca: uns cupcakes, una coca per a un pastís fondant... Ja vos informaré si faig res més amb ella.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada